Ljusglimtar

 
 
Har försökt att komma igång med träning och kost, verkligen ansträngt mig, men gymmet bara orkar jag inte besöka för närvarande, kan vara värmen eller bara latmasken, Försöker komma iväg på promenader, det går något bättre. Men livet känns liksom på vänt just nu.
 
Här är varmt, och jag har tråkigt. Samtidigt OM jag hittar på något, behöver jag en hel dags vila efter för att återhämta mig så att då liksom offra en hel dag till trötthet och irritation för en dags kul är frågan om det är värt det. Samtidigt gör jag ju ändå ingenting de andra dagarna heller så och ingen lust att göra någonting så dan går liksom till spillo ändå!! 
 
FASEN ja ni fattar dilemmat. Samtidgt har då läkaren och rehabteamet kommit fram till efter två år att mina skador inte kommer att magiskt reparera sig själv, och därför tycker de att jag ska ansöka om sjukbidrag. Detta innebär att jag återigen är i FKs förbaskade händer, vilket jag hatar, samtidigt förlorar jag kontakten med Rehabteamet och behöver återigen återgå till Närhälsans läkare, vilket SUGER för de har jag typ noll förtroende för. Så att jag just nu inte är på topp och orkar prestrera på gymmet är kanske inte superkonstigt. 
 
 
Det känns som jag är i en karusell som jag inte vet hur jag ska kunna hoppa av, om jag ens kan hoppa av. Jag kan ju liksom inte hoppa av mitt liv, det är ju som det är. men nu är jag så jäkla less på att känna mig trött och orkeslös och ha noll initiativförmåga, att behöva kämpa för varanda liten skitsak som det vore att bestiga ett stor berg, varför kan det inte bara vara enkelt för en gångs skull. 
 
Jag har verkligen, VERKLIGEN ansträngt mig för att inte vara bitter, inte ha på en offerkofta och tycka synd om mig själv men ibland när livet suger skit är det svårt så ini hondan. Jag anstänger mig verkligen för att se ljuset från den ljusa sidan men vissa dagar är det svårare än andra att hitta ljuspunkterna även om jag någonstans ljupt inne i mig faktiskt vet att de finns där även de mörka dagarna. Men det är lätt att glömma ljuset i mörkret som råder nattsvarta dagar.