Just idag är jag stark

 
 
Kom att tänka på den låten, den började humma i mitt huvud idag sådär bara, kan ni höra den? Det gör jag i mitt huvud och satte på låten på Spotify. Egentligen vet jag inte varför, men varför dyker en del låtar upp så där i huvudet. Som när man jobbar på förskolan och och Baby shark brummar i huvudet, flera dagar i streck, det är lite jobbigt i längden just Baby shark alltså.
 
Men som  Kenta beskriver det "Just idag är jag stark". Jag känner mig stark, vissa dagar. Jag känner en liten suddig målbild någonstans långt där inne finns något, jag har inte hittat den än bara.  Just målbilder är viktigt för mig, och det var det som var det jobbigaste med denna hjärntrötthet, att inte veta längre vart jag skulle. Därför har jag hela året verkligen kämpat med att känna närvaro i nuet. Att tänka här och nu, men att inte veta en riktning inte ha koll alls har skrämt skiten ur mig.
 
MEN som sången beskriver "Just idag är jag stark" Jag känner i alla fall en önskan om att finna något utifrån där jag finns just nu, att drömma om än så lite lite. Bara det känns rätt lovande. Under tiden gör jag som jag gjort, fokusera på nuet. Idag har jag tränat, och där känner jag mig starkare än någonsin. DET är så spännande, att plötsligt kunna promenera upp för en rätt jobbig backe, OCH prata samtidigt.
 
Detta är så coolt, för mig blev det en sådan AHA-upplevelse igår när jag fick grannen med mig på promenaden. Det lyfter självförtroendet mycket, dessutom hamnade jag på ett pass idag, (som jag glömt av att jag bokat) Som tur var fick jag en påminnelse om det, NÄR jag befann mig på gymmet, tal om att va på rätt plats. Ha en skön eftermiddag folk, och texten till Kentas låt kommer nedan. 
 
Bilden är utsikten mot Geiranger i Norge, på Dalsnibba, 1 476 m över havet, SÅ vackert. 
 
 
"Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag förs framåt av kraftiga vindar
Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag har tron på mig själv på min sida
Jag har väntat så länge på just den här dan
Och det är skönt att den äntligen kommer
Väntat så länge på just denna dag
Den ger lust när den kommer
Jag ser måsarnas flykt
Jag ser solglittrets dans
Jag ser fram emot härliga tider
Jag ser kvinnornas ben
Jag ser ögonens glans
Jag har tron på mig själv på min sida
Jag har väntat så länge på just den här dan
Och det är skönt att den äntligen kommer
Väntat så länge på just denna dag
Den ger lust när den kommer
Jag hör skrattande barn
Jag hör slussarnas brus
Jag hör till de få som kan leva
Jag hör inre musik
Jag hör vindarnas sus
Jag har
 
text: Kenta Gustafsson