Fullt på Gekås och i huvudet

(null)

Ja herre gud, att handla på Gekås har alltid varit en utmaning. Min garderob kan man väl säga behöver uppdateras. Men att komma dit kräver sin kvinna av de flesta, för mig numera är det som att bestiga Kebnekaise. Inte helt omöjligt men otroligt jobbigt. 

Nu har jag i och för sig inte bestigit detta berg men lite fantasi får man ha i en blogg. I alla fall väl inne på Gekås möts man av FOLK, massor  av folk. Det är trångt, det är ljud, LJUD ÖVERALLT, massor av ljud

LJUD LJUD LJUD LJUD GAH 

Sedan är det trångt, folk som knör och allmänt stökigt. Att man sedan på allt detta ska koncentrera sig på att handla, jojo det gick men svårt var det. Kom hem med några mjukisbyxor och en ny vinterjacka nu ska jag slippa frysa denna vintern också.  

MEN idag söndag, dagen efter Gekås en är det återigen den SÅN dag.  Det känns verkligen som jag faktiskt varit på Kebnekaise fast jag "bara" varit i Ullared, där även kära mor bor.

Och det är också förklaringen till att vi åkte dit på precis FEL dag - lönehelg, lördag och inte jättefint svampplockarväder. Men idag mår  jag därför som jag mår: trött så trött. 

Dess dagar att jag kommer inte igång med någonting. 

Börjar ändå på än det ena än det andra men får ändå INGENTING gjort. 

Rastlös.

Så himla rastlös och hjärnan känns som en internetsida som man inte får kontakt med, ni vet en som bara snurrar och snurrar men inget händer och man får stänga ner skiten. Nu är det ju rätt svårt att stänga av min skit. Alltså min hjärna. Jag får istället försöka göra det bästa, och det är då ingenting. 

Problemet med det här är bara det lilla kruxet att en SÅN dag är det svårast i världen att just göra ingenting. Nästa gång när vi åker till Ullared, är det antingen att hälsa på kära mor. ELLER handla på Gekås en ickelönehelg. Helst en måndag förmiddag med proppar i öronen, fast då sover jag nog. 








Alla dessa människor låter, om du tänker dig att du sitter på en restaurang och vill höra alla samtal som pågår på en gång bara för att du är så HIMLA nyfiken. 





Så är det för mig just nu, jag hör allt och kan inte sortera ljuden. Så just i bullriga miljöer och med må