Om att landa


(null)


Idag är en skön dag. Igår var jag trött irriterad och behövde vila och röra mig för att jag både var trött och rastlös på en gång. Så fick en halvtimmes sömn mitt på dagen. Tränade på gymmet OCH gick en powerwalk utmed stranden på en halvtimme 2 kilometer fram och tillbaka en LÅÅÅNG strand med andra ord. Efteråt simmade jag några längder i poolen.  

Men idag landat jag ligger på samma stol sedan i morse. Solar, löser korsord fuskar i korsord när jag inte hittar rätt ord. Orkar inte lösa klart korsord. Går och badar, plockar fina  stenar (de som är nära mig känner till denna lilla udda hobby att plocka fina stenar och visst har iallafall min ena dotter ärvt samma stenblockargen från min mamma.) 

Nu är jag tillbaka i samma stol, skriver på detta, orkar inte gå och fixa nått att äta men njuter av av skuggorna från palmerna just nu. Maken ville byta till poolen istället för att slippa palmerna men jag menar ORKA. Så idag har jag landat för första gången på hela resan SÅ SKÖNT. Han gick och badade istället, nu är nu och sen får vi se om jag orkar flytta mig, eller inte. Ha en skön fortsatt dag mina vänner. 

Bild: min utsikt just nu.